6 Haziran 2013 Perşembe

Yatak Odanız Bu Tasarımlar ile Çok Güzel Olacak

Beyaz, bembeyaz romantik bir yatak odası… Sizce bu yatak odası sizin tarzınız mı?


Yoksa renkli, neşeli bir kişiliğe mi sahipsiniz? O zaman bu oda sizi çok mutlu edebilir. Doğanın ana rengi yeşil ve ihtişamın sembolü altın renklerinde dekore edilmiş bu oda dinamik ve hareketli bir güne hazır olmak isteyenler için ideal bir seçim olabilir.
Spor, hareketli, basit ama estetikten de vazgeçmeyen bir yapıya sahipseniz işte size çok rahat edeceğiniz renkte ve modelde bir yatak odası.

Güne aydınlık ve ferah başlamak isteyenler için beyaz ve mavi renklerin ağırlık kazandığı bu yatak odası çok uygun olacaktır. Mükemmelliyetçi ve düzenli bir karaktere sahipseniz kesinlikle bu yatak odası sizin olmalı.


Geceleri dinlenmek ve güne zinde bir şekilde başlamak istiyorsanız. Koyu renklerin özellikle siyahın derinlere götüren etkisini yatak odanızda kullanmalısınız. Özellikle küçük yatak odalarında tek bir duvarda siyahı kullanarak bu duvara dikkati çekebilir ve odanıza derinlik katabilirsiniz.


Huzurlu bir uyku için doğanın en güzel rengi kahve tonlarını kullanabilirsiniz. Pastel renkler sizi günlük hayatın karmaşasından kurtarıp sakin ve dingin bir uykuya taşıyacaktır.


Pastel tonlardan vazgeçemeyenler için başka bir renk seçimi de lila ve mor tonları olabilir. Aşkın rengi mor yatak odaları için güzel bir seçim olabilir.


Düzenli, karmaşadan uzak, sakin bir yatak odası tercih edenler için bu yatak odası ve renkler en ideali olacaktır. Duvarda tablolar, aynalar, sade hatlara sahip bir karyoladan oluşan, gri tonlarda ki bu yatak odası çok şık ve asil.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder