6 Haziran 2013 Perşembe

Duş Kabini ve Banyo Modelleri


farklı duş kabini modelleri
Banyo dekorasyonunda yerleşim ve mekanı en elverişli şekilde kullanmak önemli. Kullandığınız renkler, malzemeler ve yerleşim planı banyonuzu ferah göstermeli aynı zamanda hijyenik ve kullanışlı da olmalı.

dekorasyon fikirleri
Duşun duvarına gömme raflar yaparak hem kulanışlı, hem de şık bir görünüm sağlayabilirsiniz. Rafların devamı bir oturma bölümü de duşunuza ekleyebilirsiniz. Yeriniz darsa açılır-kapanır duş oturaklarından da faydalanabilirsiniz.

banyo dekorasyonu
Duşunuzun zemininde ayrı bir duş teknesi kullanabileceğiniz gibi yer veya duvar döşemelerini duşun içinde de devam ettirebilirsiniz.

duşa kabin modelleri
Tam kapalı duş kabinleri kullanabileceğiniz gibi yarı açık duş kabinlerinden de faydalanabilirsiniz. Bu modeller banyonuzu daha geniş ve ferah gösterecektir.

duş kabini modelleriRaylı duş kabinlerindense kapılı modelleri tercih etmeniz temizlik açısından size ayrı bir kolaylık sağlayacaktır. Ayrıca bu modellerin raylı modellerden daha şık durduğunu düşünüyorum.

duşakabin modelleri
Yer döşemelerinde banyoya özel tahta döşeme malzemeleri de kullanabilirsiniz. Banyolarda tahta döşeme modern bir hava veriyor.

banyo dekorasyon fikirleriResimli duvar panoları fayansların yerini alacak gibi. Hem çok şık görünüyorlar, hem de banyoya ayrı bir genişlik kazandırıyorlar.

duş kabini fikirleri
Daha klasik sevenler için göz göz pencereli bu duş kabini modeli de uygun olabilir.

banyo dekorasyon fikirleri
Pencereli banyolarda böyle bir model kullanabilirsiniz. Pencerenin yer kaybına sebep olmasını engellemiş olursunuz. Gerekirse pencere için buzlu camlardan da faydalanılabilir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder